Om Maker Factory
ifølge vores kunder, er vi din foretrukne plAstik snedker

hvem er vi

Vi er et netværk af dedikerede mennesker, med en typisk ingeniør bagrund, vi er meget alsidige og kan påtage os praktisk taget enhver præsenteret opgave. Kombineret har vi mere en 25 års erfaring i de tjenester som vi levere. 

…Mere end 25 års erfaring med design/udvikling og 3D print

kontakt os ved at ringe til os eller send os en email, så vender vi hurtigst tilbage.

vi tilbyder
3D Print
Efterbehandling af 3D print
Design og Udvikling
Prototyper
Virksomheden

Maker Factory blev grundlagt i 2017, vi er beliggende i Esbjerg, Danmark. Virksomheden er grundlagt af Henrik Beck, der driver de daglige aktiviteter i virksomheden.


Maker Factory leverer design-  og udviklingsløsninger og små produktions serier, vi bruger 3D print og støbeforme-teknologi til at skabe vores kundebaserede løsninger. Vi fokuserer på at levere de højeste kvalitet, 3D Print og prototyper til vores kunder ved hjælp af den nyeste teknologi.
Samtidig ønsker vi at gøre vores ydelser overkommelige og udnytte vores færdigheder og erfaring fra værktøjs- og maskine industrien.

Hvad laver vi

Vi har arbejdet med at designe dele til Sprøjtestøbe- / Thermoforming  maskinindustrien for mere end 16 år. I samarbejde med vores kunder finder vi altid den bedste løsning, den mest innovative løsning og den bedst omkostningsoptimeret løsning. Vores typiske kunde er fra Maskin, værktøjs, Medico eller fremstillings industrier og de er interesserede i følgende ydelser.

M Thinne
Opfinder

Brugte Maker Factory til en opfindelse, som munder ud i en patent ansøgning. Jeg har kun gode ting at sige om Henrik og hvad han kan trylle frem. Produktet blev akkurat som udtænkt og forklaret; dialog med videreudvikling og tekniske forbedringer; 3D modeller og tegninger af høj kvalitet, og til en fornuftig pris.
Det her er din plastic snedker hvis du er i tvivl!